Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEO] Wywiad - Mateq!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jfsX7qH.png

Drodzy użytkownicy,

Dzisiaj mam zaszczyt nareszcie zaprezentować wywiad z @1373230489-U611928.pngMateq

Czwarty zarejestrowany użytkownik na nowym silniku MPC, weteran naszego forum, 'hejter hejterów'! :)

Mam nadzieję, że dowiecie się czegoś wartościowego i będzie dla was ciekawy. Zachęcam do słuchania!

Wywiad przeprowadził @engraver

Praca powstała przy współpracy mentorów z mpc news.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jezu ile ja na to czekałem k***a w końcu 

jeszcze nie obejrzałem ale wiem że będzie z*******e bowiem mateq to mój idol i mam z nim plakat i z jego dziewczyną (wydrukowałem sobie)

Opublikowano

Słysze tą muzyke i zamykają mi sie oczy, nie dam rady przesłuchać wywiadu z tym czymś w tle, a w sumie jestem niego ciekawa.

Opublikowano

jak dla mnie ten wywiad stanowi obraze takiej persony na forumku bo zostal zrobiony w przechujowy sposob, jakies buczenie jakas muzyka,  jestem zaineteresowany odsluchaniem tego ale jak to zrobicie w lepszy sposob bo tego sie sluchac nie da pozdrawiam

Opublikowano

o kuhwa, jak narazie dowiedziałem się, że Mateq grał w maplestory, z*******a gra, która ostatnio wyginęła, nie spodziewałem się, że w to grasz B)

##

a ch-j, nie ma co oglądać, muzyczka w tle, głośniejsza niż głos przeprowadzającego wywiad.

Opublikowano

Ciekawy wywiad. Chętnie wysłuchałam całości :) Co do kwestii bardziej technicznych, to next time soundtrack trochę ciszej dać (aczkolwiek nie umarłam od tej muzyki).

PS @1373230489-U611928.pngMateq & @muffffin - powodzenia na UEPie ;)

#don't care

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mówi jakby miał zaraz zasnąć, wytrzymałem 2 minuty

pytanie konstruowane chyba w ramach improwizacji

co do muzyki to nie będę się wypowiadał bo już chyba zauważyliście co jest nie tak

gl

Opublikowano

Chciałbym wysłuchać ten wywiad do końca, na prawdę, chciałbym, lecz skończyłem słuchać na kidmoderatorach, serio? Po drugie ta muzyka w tle..

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...